Citygames & Stadsspel

“Teambuilding Utrecht? Bekijk onze leuke teambuilding activiteiten, of gewoon leuk om te doen als origineel groepsuitje, personeelsuitje of dagje uit met de familie!”

Een spelprogramma is geschikt voor uw teamuitje, bedrijfsuitjes, vriendinnendag, vrijgezellenfeest of een familiedag. Ben je op zoek naar een sportief uitje ? Dan zou je kunnen kijken naar onze Bike Battle of Zwerven over de Werven. Zijn jullie meer in voor spanning en mysterie ?  Dan past onze Wie is de Rat citygame beter bij jullie groep. Wil je elkaars kennis testen in wedstrijdvorm ? Kijk dan eens naar onze themadiners zoals Hou van Holland Diner of Popquizdiner. Gaat het puur om fun en hilariteit dan past het Crazy 88 helemaal bij jullie groep. Kortom er is heel veel mogelijk en wij bieden voor elke groep en iedere gelegenheid iets passends.

Escape the City Utrecht

De grootste Escape Room van Utrecht! Welk team lukt het om als eerste te ontsnappen? Een origineel en actief teambuilding spel in hartje Utrecht! Lees snel verder...

Domstad: Mobstad

Een uniek smokkelspel te boeken als een originele teambuilding activiteit in Utrecht. Bekijk het Domstad Mobstad spelprogramma en lees verder over de inhoud!

Ik Hou van Holland Quiz

Naast ons bekende Ik Hou van Holland Diner is onze Ik Hou van Holland Quiz nu ook los te boeken. Speel in 1,5 uur tijd de hilarische spelrondes van TV!

CSI Utrecht

Kruip in de huid van een CSi-agent tijdens ons spelprogramma CSi Utrecht! Tijdens deze puzzeltocht gaan samenwerking en intelligentie hand in hand! Er is een...

Moorddiner Utrecht

Moorddiner Utrecht? Moordspel Utrecht? Tijdens ons moorddiner in Utrecht gaat u vanavond genieten van een heerlijk drie gangen diner in één van onze restaurants in Utrecht.

Ik Hou van Holland Lunch

Het leukste lunchspel van Nederland: De Ik Hou van Holland lunchspel quiz! Tijdens deze lekkere lunch in een restaurant in hartje Utrecht gaat u de strijd aan met elkaar!

PopQuiz Diner Utrecht

Dit uitje in Utrecht gaat u zeker als muziek in de oren klinken: Welkom bij ons PopQuiz Diner! Een gezellige dinerspel quiz in één van onze restaurants in Utrecht.

Wie is de Rat Utrecht

Wie is de Rat Utrecht? Tijdens deze spannende en mol achtige citygame komt u er achter dan niemand te vertrouwen is.. zelfs u niet! Unieke teambuilding activiteit in Utrecht.

Zwerven langs de Werven

Deze speurtocht door het centrum van Utrecht is ideaal als bedrijfsuitje, groepsuitje, vrijgezellenfeestje of teambuilding! Een leuke puzzeltocht dwars door het hart van Utrecht.

Moordlunch Utrecht

Er is een moord gepleegd in Utrecht en deze moord moet worden opgelost door verschillende teams die wij van uw gezelschap maken. Welkom bij de Utrechtse Moordluch!

Bike Battle Utrecht

Bent u op zoek naar een actieve teambuilding activiteit in hartje Utrecht? Dan is dit zeker iets wat u zoekt! Onze fiets puzzeltocht in Utrecht is elke dag te boeken.

Crazy 88 Utrecht

Het meest gekke stadsspel van Utrecht! Leuk om te boeken voor een vrijgezellenfeestje voor mannen of vrouwen, maar ook leuk als een origineel personeelsuitje in Utrecht.

Steppen in Utrecht

Een actief of sportief uitje in Utrecht? Bekijk hier dan onze step puzzeltocht! Stap op de step en maak Utrecht onveilig in verschillende teams die tegen elkaar zullen gaan strijden.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies