Workshops in Utrecht

“Leuke workshops in Utrecht voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of bijvoorbeeld een dagje uit met familie”

Ontdek de veelzijdigheid van Utrecht met onze unieke workshops, perfect voor een dagje uit met familie, vrienden of collega’s. Van gezellige taartdecoratie sessies tot innovatieve schilderworkshops met een naaktmodel, Utrecht biedt voor iedereen wat wils. Onze workshops zijn flexibel en worden volledig aangepast aan jouw groep, zodat je verzekerd bent van een persoonlijke en memorabele ervaring. Duik in het brede aanbod aan creatieve, sportieve en vermakelijke activiteiten en kies de workshop die jouw uitje in Utrecht onvergetelijk maakt.

Naaktmodel Schilderen

Op zoek naar een origineel vrijgezellenfeest? Boek dan onze workshop naaktmodel schilderen of tekenen in Utrecht en ga lekker los met je creativiteit! Inclusief model.

Salsa Workshop Utrecht

Schud die heupen maar wat losser tijdens onze workshop salsa dansen in Utrecht. Onder leiding van onze salsacoach leert u de fijne kneepjes van het salsa vak!

Poker Workshop Utrecht

Zet je beste pokerface op tijdens onze poker workshop in Utrecht. Leer pokeren als een professional door de tips en tricks van onze ervaren pokerinstructeur.

Workshop Paaldansen

Sta een keer niet voor paal! Volg een workshop paaldansen in Utrecht onder leiding van onze professionele paaldanseressen. Leuk als vrijgezellenfeestje voor vrouwen.

Smartlappen Workshop

Onder leiding van een echte accordeonist zullen jullie uit volle borst de smartlappen gaan zingen. Dat wordt natuurlijk gegarandeerd gezellig in onze Utrechtse kroeg!

Lachworkshop Utrecht

Een echte lachworkshop volgen in Utrecht? Bekijk hier dan onze unieke workshop lachen onder leiding van onze lachgoeroe... dit wordt zeker een lachtertje!

Stand-up Comedy Workshop

In een ontspannen sfeer zal onze professionele Stand Up Comedian u tijdens deze workshop alles vertellen over het comedian beroep. Interessant en vooral erg leerzaam!

Ben je op zoek naar een manier om jouw creativiteit te ontdekken of verder te ontwikkelen? Dan is een workshop in Utrecht misschien wel iets voor jou! Tijdens deze workshops ga je aan de slag met verschillende creatieve technieken, onder begeleiding van ervaren kunstenaars en docenten.

Creatief aan de slag tijdens Workshop Utrecht: ontdek je creatieve talenten

Tijdens onze workshops krijg je de kans om jouw creatieve talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Of je nu al ervaring hebt met kunst en creativiteit of juist helemaal niet, er is voor iedereen wel iets te vinden. Onze ervaren docenten helpen je om jouw ideeën om te zetten in prachtige kunstwerken.

Workshop Utrecht: een inspirerende omgeving voor creativiteit

De workshops vinden plaats op verschillende locaties in en rondom Utrecht, zoals in ateliers, musea en andere inspirerende plekken. Hierdoor krijg je de kans om nieuwe plekken te ontdekken en inspiratie op te doen voor jouw creatieve werk.

Leer nieuwe creatieve technieken tijdens Workshop Utrecht

Tijdens een workshop in Utrecht heb je niet alleen de kans om jouw bestaande creatieve talenten te ontwikkelen, maar ook om nieuwe creatieve technieken te leren. Tijdens de workshops krijg je de kans om te experimenteren met verschillende materialen en technieken, en om nieuwe manieren van werken te ontdekken. Hierdoor kun je jouw creativiteit nog verder vergroten en nieuwe dingen uitproberen. Of je nu al ervaring hebt met kunst of juist helemaal niet, er is voor iedereen wel iets te vinden.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies