Rondvaart Utrecht

“Ontdek Utrecht vanaf het water tijdens onze unieke rondvaarten in Utrecht”

Wat is er nou leuker om Utrecht vanaf het water te zien? Bij ons kunt u verschillende originele vaararrangementen boeken. Wij hebben daarnaast complete pakketten, maar u kunt uiteraard zelf ook uw wensen doorgeven, zodat wij een rondvaart in Utrecht kunnen aanbieden zoals u het wenst. Denk hierbij aan catering, maar ook aan entertainment aan boord onder leiding van een quizmaster of bijvoorbeeld een smartlappen accordeonist. Wenst u een gids aan boord, dan kunnen wij dit natuurlijk ook voor u regelen!

Hou van Holland Borrelboot

Speel onze bekende Ik Hou van Holland Quiz aan boord van een echte rondvaartboot! Alle trossen gaan los tijdens deze teambuilding rondvaart in Utrecht.

Tapas Boot Utrecht

Een unieke rondvaar vergezeld van lekkere Spaanse Tapas. Deze rondvaart is elk moment van de dag te boeken, en zorgt voor een leuk en onvergetelijk dagje Utrecht.

Barbecue Boot Utrecht

Stap aan boord van onze Barbecue Boot in Utrecht! Haal het gezellige BBQ sfeertje naar boven en geniet van heerlijk vlees, stokbrood, sauzen en lekkere salades.

Rondvaart Diner Utrecht

Bent u op zoek naar een arrangement waarbij u heerlijk kunt borrelen & dineren terwijl u door de mooie wateren van Utrecht vaart? Boek dan een diner met een rondvaart.

Utrechtse Sloepentocht

Wij bieden u graag de mogelijkheid om gezellig met ons mee te varen tijdens een Utrechtse sloepentocht! Geniet van de mooie Utrechtse grachten en geniet.

Floating Dinner Utrecht

Een bijzonder vaararrangement in combinatie met een compleet 3 gangen diner in Utrecht? Bekijk hier dan ons Floating Dinner in Utrecht! Lekker dineren aan boord.

Borrelboot Utrecht

Geniet tijdens een 1,5 uur durende vaart van de Domstad. Onze schipper zal u tijdens deze vaart de mooiste plekjes van de stad laten zien tijdens onze borrelboot Utrecht.

Smartlappenboot

Dit is de gezelligste boot van Utrecht kunnen wij wel zeggen! Tijdens deze anderhalf uur durende vaart over de mooie Utrechtse wateren zingt u uit volle borst mee.

Koffietijd Cruise Utrecht

Tijdens deze vaart ziet u Utrecht van haar mooiste kant, namelijk vanaf het water! Met een lekker kopje koffie in de hand vergaapt u zich aan al het moois wat te zien is.

De ideale stad voor een rondvaart

Utrecht is een prachtige stad in het midden van Nederland met veel historie en culturele bezienswaardigheden. Een rondvaart door de stad is een leuke manier om Utrecht vanaf het water te ontdekken en de stad op een andere manier te bekijken.

Er zijn verschillende soorten rondvaarten in Utrecht beschikbaar, en deze zijn ook te boeken via Specialtours. Sommige rondvaarten geven je de mogelijkheid om de stad op een kleine boot te verkennen en langs de belangrijkste bezienswaardigheden te varen. Andere rondvaarten zijn gericht op het verkennen van de natuur rond Utrecht, zoals de Vecht of het Amsterdam-Rijnkanaal.

Vanaf het water kun je genieten van prachtige uitzichten op de stad en de omliggende natuur. Je kunt langs de oude stadsmuren en historische gebouwen varen, zoals de Domtoren en het Rietveld Schröderhuis. Ook kun je varen langs het grachtengebied van Utrecht, waar je prachtige grachtenpanden en bruggen kunt zien. Tijdens een rondvaart door Utrecht kun je ook genieten van de diverse restaurants, cafés en winkels langs de grachten en kanalen. Er zijn veel leuke plekken om te genieten van een hapje en een drankje terwijl je van het uitzicht op de stad geniet.

Als je geïnteresseerd bent in een rondvaart in Utrecht, raden wij je aan om contact met ons op te nemen om te zien welke opties er beschikbaar zijn. Wij kunnen je meer informatie geven over de verschillende rondvaarten die worden aangeboden én hoe je bij ons een reservering kunt maken.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies