Rondleidingen en Tours in Utrecht

“Ontdek het mooie Utrecht tijdens één van onze leuke en culinaire tours en rondleidingen met gids”

Tijdens onze stadswandelingen in Utrecht kunt u veel verschillende gebieden van de stad ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan de kloostertuin aan de Mariaplaats, de overweldigende Domtoren die over de hele stad uitreikt, de historische binnenstad met zijn smalle straatjes en de rustieke Wittevrouwenwijk. U heeft een prive gids tot uw beschikking waardoor u tevens uw voorkeur kunt uitspreken en vragen  kunt stellen. Ga met ons mee op ontdekkingstocht door deze levendige stad Utrecht.

Walking Dinner Utrecht

Een bijzondere culinaire stadswandeling in Utrecht! Tijdens onze Walking Dinner Utrecht zult u drie verschillende restaurants bezoeken. Happen en Stappen maar!

Hartje Utrecht Tour

Tijdens deze tour zult u samen met onze enthousiaste gidsen Utrecht gaan beleven! Deze stadswandeling gaat dwars door hartje Utrecht waarbij onze stadsgidsen u zullen...

Stadswandeling Utrecht

Op zoek naar een leuke tour door Utrecht? Ga dan op pad met één van onze gidsen door het mooie en unieke Utrecht. Wij maken er altijd een memorabele rondleiding van!

Kroegentocht Utrecht

Een kroegentocht in Utrecht? Ga dan op pad met onze kroegtijgers! ZIj laten jullie de mooiste en incrowd kroegen ontdekken die Utrecht rijk zijn. Leuk als vrijgezellenfeest!

Fietstocht Utrecht

Bent u op zoek naar een leuk en lekker actief uitje in Utrecht? Zoek dan niet verder, want met onze Grote Fietstocht in Utrecht zit u goed! Een leuk en actief uitje in Utrecht.

Tandem Tour Utrecht

Twee weten altijd meer dan één, maar tijdens onze tandem tour in Utrecht zult u het toch op een ander vlak moeten zoeken. Leuke stadstour langs de mooiste plekjes!

“Naast stadswandelingen bieden wij bijvoorbeeld ook fietstochten”

Wanneer u denkt aan Utrecht komen de volgende kenmerken naar boven: Centraal gelegen in Nederland, rijk aan cultuur en historie, De Dom, de grote studentengemeenschap dat ervoor zorgt dat de stad bruist van het leven, de unieke grachten en de werfkelders, De Jaarbeurs, de Uithof vol met studenten en architectuur, de vele musea en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wilt u hier meer van zien en over horen ? Boek dan een van onze fietstours door Utrecht want per fiets bent u ook nog eens lekker in beweging en kunt u toch op een ontspannen manier genieten van al het moois dat deze stad te bieden heeft. Eventueel ook mogelijk per tandem.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies