High Tea Arrangement Utrecht High Tea Utrecht

Zin in een ouderwets gezellige middag? Dan hebben wij misschien wel wat u zoekt; Het Hou van Holland High Tea arrangement. Tijdens dit Hou van Holland High Tea Arrangement combineren wij lekker eten en drinken met een spannend spelprogramma. En juist door deze combinatie is dit spelprogramma uitermate geschikt als bedrijfsuitje, personeelsfeestje, vrijgezellenfeestje of vriendinnendag.

Bij binnenkomst in een van onze sfeervolle high tea rooms zullen jullie worden ontvangen door de enthousiaste quizmaster(es ). Deze zal u plaats laten nemen aan de royaal gedekte tafel, het spel uitleggen en de teamcaptains aanwijzen.

Het Hou van Holland spel bestaat uit drie meeslepende rondes en gedurende deze rondes kan de spanning hoog oplopen! Ook heeft elke ronde zijn eigen thema. De verschillende thema’s zullen bestaan uit een algemene kennisronde, een muziekronde en een ronde met bekende tunes.

Maar gelukkig is er tussen de rondes door ook nog de mogelijkheid om even wat stoom af te blazen als de overheerlijke high tea zal worden geserveerd.  De veelzijde high tea bestaat onder andere uit verschillende belegde broodjes, scones en taartjes. Natuurlijk zal de thee onbeperkt worden geserveerd.

Aan het eind zal de quizmaster de winnaars bekend maken en zullen we weten welk team met zijn staart tussen zijn benen zal afdruipen en welk team met de grote prijs (en misschien wel belangrijker) de eeuwige roem naar huis zal gaan

Inclusief
– professionele acteur(s)
– spelprogramma
– overheerlijke high tea of lunch
– privélocatie
– prijs voor de winnaars
– verkleedmateriaal
– BTW

Prijs: € 42.50 p.p. (incl. btw)
Tijdsduur: 2,5 uur
Minimaal aantal personen: 10

Begeleiding

Uitjes Utrecht Online Reserveren

Bekijk ook ons lunch moordspel Utrecht !

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies