Welkom bij Uitjes Utrecht van Specialtours & Events!
Het evenementenbureau voor uw uitjes in Utrecht! Bij ons bent u aan het juiste adres voor een bijzondere dag in Utrecht.

Wij organiseren bijvoorbeeld uw Tour in Utrecht, Bedrijfsuitje in Utrecht, Vrijgezellenfeest in Utrecht, workshop in Utrecht!

Kijk rustig op onze website, mail ons of bel naar 020-7708953 voor een vrijblijvend advies.

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek om uw uitje te bespreken? Wij ontvangen u graag op ons kantoor! De koffie staat voor u klaar, maar wij kunnen uiteraard ook naar u toe komen.

Kantooradres
Specialtours & Events Nederland
Oudebrugsteeg 8
1012 JP Amsterdam

(t) 020-7708953

Missie
‘Het creëren van vernieuwende interne en externe tours & evenementen in het leven van onze klanten, zowel in hun persoonlijk als in hun professionele leven. Specialtours Amsterdam wordt gerund door echte Amsterdammers die vooral niet-Amsterdammers middels haar aanbod de mooie kanten van de stad wil laten zien. In de vorm van positieve en blijvende herinneringen voor de klanten wil Specialtours Amsterdam de crux van haar succes behalen.’

Gespecialiseerd
In bovenstaande missie staat het woord ‘gespecialiseerd’ met nadruk vooraan, want
wij werken op een een professionele en op preactuele kennis gebaseerde werkwijze.
Wij onderscheiden ons verder door origineel te zijn bij de uitvoering van onze evenementen. Kennisoverdracht, betrokkenheid en vooral plezier zijn onze kernwaarden.

Wij organiseren ook uw:
Personeelsuitje Amsterdam
Bedrijfsuitje Amsterdam
Bedrijfsuitje Utrecht
Moorddiner