Hou van Holland Themafeest Stadswandelingen Utrecht

Het eerste onderdeel van het Hou van Holland themafeest bestaat uit het Hou van Holland dinerspel.
Tijdens dit dinerspel hebben wij een van de populairste quizzen van dit moment gecombineerd met een overheerlijk drie gangen diner om van te watertanden!

Het spel bestaat uit verschillende rondes die tussen de gerechten door zal worden gespeeld. Tijdens deze rondes zullen wij uw algemene kennis van ons kikkerlandje eens flink op de proef stellen. De meest uiteenlopende vragen zullen aan bod komen zoals; Hoe zijn de tulpen eigenlijk naar Nederland gekomen en hoeveel bedpartners heeft de gemiddelde Nederlander? Denkt u het antwoord te weten op deze vragen dan is dit zeker uw quiz.

Deze teams zullen onder de bezielende leiding van onze Quizmaster tegen elkaar gaan strijden om de velbegeerde hoofdprijs en misschien nog wel belangrijker de eeuwige roem. Nadat het toetje zal zijn geserveerd en het winnende team bekend is gemaakt zullen we verder gaan met het volgende onderdeel.

Tijdens dit onderdeel zullen de voetjes van de vloer gaan en zal de dj zijn opwachting maken. Hij zal de hits van dit moment en de gouwe ouwe uit de boxen doen knallen. En onze huis-dj zal niet eerder rusten voor dat iedereen al swingend op de dansvloer zal zijn gesignaleerd!

En omdat wij dit arrangement in hartje Utrecht houden kunnen de mensen die er geen genoeg van hebben gekregen de bruisende binnenstad van Utrecht tot in de late uurtjes onveilig maken.

Dit is de perfecte mix van teambuilden, lekker eten & gezelligheid!

Programmavoorbeeld
18:00 – 21:30   Hou van Holland Quiz Diner
21:30  – 23:30  DJ

Inclusief
– professionele begeleiding
– 3 gangen buffet/diner
– professionele dj (muziekkeuze in overleg)
– boeken op uw gewenste dag en tijdstip
– BTW

Prijs: € 75,00 p.p. (incl. btw)
Tijdsduur: 5.5 uur
Minimaal aantal personen: 30
Begeleiding

Uitjes Utrecht Online Reserveren

Bekijk ook onze moordspel lunch in Utrecht

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies