Workshops in Utrecht

“Leuke workshops in Utrecht voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of bijvoorbeeld een dagje uit met familie”

Wil je iets leren, wil je op een leuke manier werken aan een gezamenlijk doel of wil je op een creatieve manier samen zijn ? Boek dan eens een van onze Workshops. Wij bieden paaldansen, smartlappen zingen, een workshop naaktmodel schilderen. Leer een goede pokerface opzetten tijdens de workshop Pokeren. Wel eens gedacht aan een Lipdub of altijd al willen leren hoe je andere mensen aan het lachen krijgt ? Dan is de Comedy Workshop perfect. Naast dit nog veel meer. Neem eens een kijkje op de website en laat onze medewerkers weten waar jouw wensen naar uit gaan, wij helpen graag verder.

Naaktmodel Schilderen

Op zoek naar een origineel vrijgezellenfeest? Boek dan onze workshop naaktmodel schilderen of tekenen in Utrecht en ga lekker los met je creativiteit! Inclusief model.

Salsa Workshop Utrecht

Schud die heupen maar wat losser tijdens onze workshop salsa dansen in Utrecht. Onder leiding van onze salsacoach leert u de fijne kneepjes van het salsa vak!

Poker Workshop Utrecht

Zet je beste pokerface op tijdens onze poker workshop in Utrecht. Leer pokeren als een professional door de tips en tricks van onze ervaren pokerinstructeur.

Workshop Paaldansen

Sta een keer niet voor paal! Volg een workshop paaldansen in Utrecht onder leiding van onze professionele paaldanseressen. Leuk als vrijgezellenfeestje voor vrouwen.

Smartlappen Workshop

Onder leiding van een echte accordeonist zullen jullie uit volle borst de smartlappen gaan zingen. Dat wordt natuurlijk gegarandeerd gezellig in onze Utrechtse kroeg!

Lachworkshop Utrecht

Een echte lachworkshop volgen in Utrecht? Bekijk hier dan onze unieke workshop lachen onder leiding van onze lachgoeroe... dit wordt zeker een lachtertje!

Stand-up Comedy Workshop

In een ontspannen sfeer zal onze professionele Stand Up Comedian u tijdens deze workshop alles vertellen over het comedian beroep. Interessant en vooral erg leerzaam!

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies