Vrijgezellenfeest Utrecht

“Een vrijgezellenuitje of vrijgezellenfeest in Utrecht organiseren voor mannen of vrouwen? Bekijk hier onze leuke bachelor en bachelorette feesten voor een onvergetelijke vrijgezellendag!”

Jouw vriend of vriendin gaat trouwen en jij bent als organisator aangewezen om een fantastische dag te organiseren ? Utrecht is hiervoor de aangewezen locatie vanwege de centrale ligging en het bruisende centrum en Specialtours is de perfecte partij die jou hierbij kan helpen. Wij bieden zo veel leuks voor zowel mannen als vrouwen en het kan gaan van gezellig tot hilarisch en van fun tot erotisch. Quizzen, stadsspellen, Workshops, boottochten en dat alles met of zonder eten en drinken. Geef aan waar je naar op zoek bent en wij zorgen voor een onvergetelijke dag.

Ik Hou van Holland Quiz

Naast ons bekende Ik Hou van Holland Diner is onze Ik Hou van Holland Quiz nu ook los te boeken. Speel in 1,5 uur tijd de hilarische spelrondes van TV!

Moorddiner Utrecht

Moorddiner Utrecht? Moordspel Utrecht? Tijdens ons moorddiner in Utrecht gaat u vanavond genieten van een heerlijk drie gangen diner in één van onze restaurants in Utrecht.

Naaktmodel Schilderen

Op zoek naar een origineel vrijgezellenfeest? Boek dan onze workshop naaktmodel schilderen of tekenen in Utrecht en ga lekker los met je creativiteit! Inclusief model.

Kroegentocht Utrecht

Een kroegentocht in Utrecht? Ga dan op pad met onze kroegtijgers! ZIj laten jullie de mooiste en incrowd kroegen ontdekken die Utrecht rijk zijn. Leuk als vrijgezellenfeest!

Crazy 88 Utrecht

Het meest gekke stadsspel van Utrecht! Leuk om te boeken voor een vrijgezellenfeestje voor mannen of vrouwen, maar ook leuk als een origineel personeelsuitje in Utrecht.

Poker Workshop Utrecht

Zet je beste pokerface op tijdens onze poker workshop in Utrecht. Leer pokeren als een professional door de tips en tricks van onze ervaren pokerinstructeur.

Workshop Paaldansen

Sta een keer niet voor paal! Volg een workshop paaldansen in Utrecht onder leiding van onze professionele paaldanseressen. Leuk als vrijgezellenfeestje voor vrouwen.

Stripdiner Utrecht

Een ondeugend of erotisch vrijgezellenfeest gepland? Boek dan ons stripdiner in Utrecht! Voor zowel een mannen als vrouwen vrijgezellenavond te boeken.

Meer informatie?
bel 020 770 8953

mail ons

  • Altijd bereikbaar
  • Altijd de scherpste prijs!
  • Al vanaf € 12,50 p.p.
  • Alle prijzen inclusief btw
  • Wij leveren maatwerk
  • Grote groep = korting
  • Gratis advies