Workshop Naaktmodel Schilderen

Uitje Utrecht Vrijgezellen, Workshops

Naaktmodel schilderen tekenen Utrecht

   Creativiteit is een groot goed; het komt ook vaak aan op de naakte waarheid. Daarom heten wij u hartelijk welkom bij onze workshop naaktmodel schilderen! Deze workshop draait geheel om uw creativiteit, de edele kwast en het witte doek. Onder leiding van onze schilderdocent krijgt u een stoomcursus schilderen - en mocht u al met een kwast overweg kunnen, dan is dat mooi meegenomen. Bekijk uitje..

Zumba Workshop (vanaf 15 personen)

Uitje Utrecht Workshops

Zumba Utrecht

    Bent u op zoek naar een actieve workshop, waarbij u zich 'ns lekker in het zweet moet werken? Bekijk hier dan onze Zumba workshop! Zumba is een combinatie van verschillende bekende workouts en danspasjes onder musikale begeleiding van lekkere opzwepende latinhouse! Een complete workout speciaal voor mensen die veel achter een computer zitten... *kuch*  Deze workshop is opgebouwd uit verschillende oefeningen. Onze ervaren Zumba instructeur zal u tijdens deze Bekijk uitje..

Swingende Salsa Workshop (vanaf 15 personen)

Uitje Utrecht Workshops

Salsa Workshop Utrecht

     Zijn uw collega's, vrienden of familieleden niet zo los meer in de heupen? Nee?! Nou dan moet u zeker onze salsa workshop eens proberen! In hartje Utrecht zullen u tijdens deze twee uur durende salsaworkshop de basisbeginselen van het salsa dansen worden bijgebracht. Uiteraard hebben wij een hele leuke instructeur (of instructrice) die u & uw gezelschap gedurende deze workshop lekker aan het dansen zet! De workshop is opgebouwd uit verschillende fases, zo zult u Bekijk uitje..

Poker Workshop Utrecht (vanaf 12 personen)

Uitje Utrecht Vrijgezellen, Workshops

Poker Workshop Utrecht

    Bent u met een pokerface geboren, maar heeft u daar nog nooit iets mee gedaan? Dan is dit u kans! In hartje Utrecht organiseren wij uw pokerworkshop! U wordt verwelkomt in een van onze pokerruimtes waar onze professionele pokerinstructeur al op u zit te wachten. Tijdens de workshop komen alle ins en outs van het pokeren aan bod; Hij zal u de fijne kneepjes bijbrengen, en zal u leren om ook zonder een 'goede hand' de winst in de wacht te slepen Bekijk uitje..

Workshop Paaldansen Utrecht (vanaf 10 personen)

Uitje Utrecht Vrijgezellen, Workshops

Workshop Paaldansen Utrecht

   Bent u op zoek naar een leuke, leerzame en actieve workshop? Bekijk hier dan onze Paaldans workshop in Utrecht! Deze workshop is uitermate geschikt voor als vrijgezellenfeestje, vriendinnenuitje of als dagje weg met het bedrijf. U wordt verwelkomt in een prachtige werf in hartje Utrecht waar onze ervaren en enthousiaste instructrice u al staat op te wachten. Er wordt begonnen met een warming up waarbij Bekijk uitje..

Smartlappen Workshop Utrecht (v.a. 15 personen)

Uitje Utrecht Workshops

Smartlappen Workshop Utrecht

    Smartlappen & Utreg?! Dit is er één voor de echte nachtegaaltjes onder ons! In een sfeervol café in hartje Utrecht wordt deze gezellige workshop smartlappen zingen gegeven. Nadat iedereen zijn stembanden wat losser heeft gemaakt en onze accordeonist zijn trekzak heeft gestemd kunnen we beginnen. Tijdens deze 1,5 uur durende workshop zullen 'de gouwe ouwe & Hollandse nieuwe' hits van Bekijk uitje..

Trommel Workshop Utrecht (vanaf 10 personen)

Uitje Utrecht Workshops

Trommel Workshop Utrecht

   The drums are rolling! Klinken de woorden feest, ritme en fun u als muziek in de oren? Boek dan deze trommel workshop, want deze workshop in een Afrikaans jasje swingt de pan uit. Tijdens deze relaxte workshop zal blijken dat iedereen ritmegevoel heeft, het moet er alleen nog even uitkomen.  Onder bezielende leiding van een neger zullen jullie samen een swingende track maken. Er wordt geprobeerd om samen ritmes te maken en goed te luisteren naar elkaars improvisaties en Bekijk uitje..

Lachworkshop Utrecht (vanaf 10 personen)

Uitje Utrecht Workshops

Lachworkshop - Humor Workshop

Deze lachworkshop staat onder auspiciën van een ervaren lachgoeroe. U zult vandaag worden meegenomen in een sfeer die u nog lang zal bijblijven. Deze workshop staat garant voor een ontspannende gezamenlijke activiteit voor uw collega’s, vrienden of familie! Lachen is een frisse start en staat garant voor een heerlijk gevoel. Onze hilarische lachgoeroe zal u en uw gezelschap vanuit de tenen laten lachen en alle verschillende lagen van het lachen laten ervaren. Na deze humoristische Bekijk uitje..

Stand-up Comedy Workshop (v.a. 10 pers.)

Uitje Utrecht Workshops

Comedy Workshop Utrecht - Humor Workshop

   Dit is er een voor de echte lachebekkies onder ons: De Workshop Stand Up Comedy!  In een ontspannen sfeer zal onze professionele Stand Up Comedian u alles vertellen over het vak Comedy en alles wat erbij komt kijken. Tijdens deze workshop zal hij met u de basis doornemen en komen een aantal punten naar voren die ook in het dagelijks leven zeer goed van pas zult komen zoals:  - wat is grappig en wat juist niet - hoe vertel je een goede grap - timing - ... Bekijk uitje..