Ik Hou van Holland Quiz Utrecht

Uitje Utrecht Spelprogramma's, Vrijgezellen

Ik hou van Holland Quiz Utrecht

De leukste spel quiz is nu ook te boeken in Utrecht. Bekijk hier onze Ik Hou van Holland Quiz Utrecht! Wat weet u eigenlijk van ons kleine kikkerlandje? Tijdens de Ik hou van Holland Quiz speelt u de bekende rondes; zoals de uitbeeldronde, muziekronde en de bomronde. Hilarisch teambuilding programma onder leiding van onze altijd enthousiaste quizmasters! Ideaal om te boeken als bedrijfsuitje, Bekijk uitje..

Moorddiner Utrecht (vanaf 10 personen)

Uitje Utrecht Avondarrangementen, Spelprogramma's, Vrijgezellen

Moordspel Utrecht Moord Diner Utrecht

      Moorddiner Utrecht? Moordspel Utrecht? Tijdens ons moorddiner in Utrecht gaat u vanavond genieten van een heerlijk drie gangen diner in één van onze restaurants in hartje Utrecht, aan die mooie Oude Gracht! Nietsvermoedend komt uw gezelschap dit warme restaurant binnen. Als iedereen een plekje heeft gevonden en aan een lekker drankje zit, zullen onze politie agenten (van het Hollands Politie Acteergilde) het pand betreden en uw gezelschap mededelen dat er Bekijk uitje..

Workshop Naaktmodel Schilderen

Uitje Utrecht Vrijgezellen, Workshops

Naaktmodel schilderen tekenen Utrecht

   Creativiteit is een groot goed; het komt ook vaak aan op de naakte waarheid. Daarom heten wij u hartelijk welkom bij onze workshop naaktmodel schilderen! Deze workshop draait geheel om uw creativiteit, de edele kwast en het witte doek. Onder leiding van onze schilderdocent krijgt u een stoomcursus schilderen - en mocht u al met een kwast overweg kunnen, dan is dat mooi meegenomen. Bekijk uitje..

Kroegentocht Utrecht (vanaf 10 personen)

Uitje Utrecht Stadswandelingen, Vrijgezellen

Kroegentocht Utrecht

   U houdt wel van een glaasje? Nou, wij ook! Wij nodigen u daarom graag uit om met ons een Utrechtse kroegentocht te gaan beleven! Tijdens deze gezellige & twee uur durende tocht zal onze 'goue gids' u bijzondere plekjes laten zien in de Utrechtse binnenstad. Gedurende de wandeling doen wij ook nog 3 bijzondere cafés aan. Hier zult u ook leuke verhalen en anekdotes te horen krijgen. Bekijk uitje..

Ludica Utrecht (vanaf 10 personen)

Uitje Utrecht Spelprogramma's, Vrijgezellen

Groepsuitje Utrecht

Bent u klaar voor de meest (te) gekke citygame in Utrecht? Bekijk hier dan Ludica crazy 88 Utrecht! Ludica start in het centrum van Utrecht. Onze begeleiders staan u al op te wachten en zullen uw groep in verschillende teams verdelen. Elk team gaat vervolgens op pad met attributen en een (film)camera. Onderweg is het de bedoeling om 10 verschillende - soms idote, maar vooral erg leuke - opdrachten te volbrengen en dit vast te leggen op een digitaal geheugenkaartje. De teams weten ... Bekijk uitje..

Poker Workshop Utrecht (vanaf 12 personen)

Uitje Utrecht Vrijgezellen, Workshops

Poker Workshop Utrecht

    Bent u met een pokerface geboren, maar heeft u daar nog nooit iets mee gedaan? Dan is dit u kans! In hartje Utrecht organiseren wij uw pokerworkshop! U wordt verwelkomt in een van onze pokerruimtes waar onze professionele pokerinstructeur al op u zit te wachten. Tijdens de workshop komen alle ins en outs van het pokeren aan bod; Hij zal u de fijne kneepjes bijbrengen, en zal u leren om ook zonder een 'goede hand' de winst in de wacht te slepen Bekijk uitje..

Workshop Paaldansen Utrecht (vanaf 10 personen)

Uitje Utrecht Vrijgezellen, Workshops

Workshop Paaldansen Utrecht

   Bent u op zoek naar een leuke, leerzame en actieve workshop? Bekijk hier dan onze Paaldans workshop in Utrecht! Deze workshop is uitermate geschikt voor als vrijgezellenfeestje, vriendinnenuitje of als dagje weg met het bedrijf. U wordt verwelkomt in een prachtige werf in hartje Utrecht waar onze ervaren en enthousiaste instructrice u al staat op te wachten. Er wordt begonnen met een warming up waarbij Bekijk uitje..

Stripdiner Utrecht (vanaf 12 personen)

Uitje Utrecht Vrijgezellen

Stripper Utrecht Diner Amsterdam

Vrijgezellenfeest in Utrecht? Achter de deuren van een exclusieve locatie in het centrum van Utrecht zal dit niets verhullende vrijgezellenuitje zich gaan afspelen en zullen wij alles uit de kast halen (of er in laten!) om er een onvergetelijke avond van te maken. Bij aanvang van dit arrangement, dat begint met een drie gangen diner, gaat de vrijgezel er 'ns lekker voor zitten, niet wetende wat haar/ hem te wachten staat.  Nadat iedereen het hoofdgerecht heeft genuttigd zijn we aanbeland bij het klapper ... Bekijk uitje..