Moordspel Utrecht Smokkelspel Uitje utrecht

Bent u een brave burger of schuilt er diep van binnen een meedogenloze topcrimineel? De gelegenheid maakt de smokkelaar, zo zult u ondervinden tijdens het spannende spel; Domstad: Mobstad!

Utrecht’s meest beruchte drugsbaron, Henk K. alias de Zwarte Cobra, heeft kans gezien door de mazen van de wet te glibberen. Hij is op zoek naar zijn oude bende en vast van plan zijn oude vertrouwde ‘wijkkie’ terug te veroveren. Net nu een aantal belangrijke EU Burgemeesters op het punt staan Utrecht aan te doen voor een internationale drugstop in de Jaarbeurs. Een slechter moment is nauwelijks denkbaar voor Aleid Wolfsen, die van alle kanten onder vuur ligt…

In de pittoreske straten van de Domstad lijkt alles pais en vree maar onder de oppervlakte broeit een grimmige strijd, zo zult u ondervinden als u meespeelt in dit superspannende smokkelspel.

Uw gezelschap wordt in teams verdeeld; team ‘Cobra’ en team ‘Wolfsen’. In de steegjes en over de werven van de oude binnenstad wordt team Cobra uitgedaagd zo veel mogelijk drugslijnen te vormen en ‘handel’ door het hart Utrecht te transporteren zonder gesnapt te worden door team Wolfsen.

Verschillende soorten drugs vertegenwoordigen hun eigen waarde, maar voor een gehele lijn hebben zowel de Narcoticabrigade als de georganiseerde misdaad een flinke bonus over.

Strategiebepaling is dan ook een belangrijk onderdeel van dit smokkelspel…De teams wisselen na kort pauze in een café dat bekend staat of stond om zijn criminele clientèle van rol, na twee uur wordt de balans opgemaakt en een toepasselijke prijs uitgereikt.

De geleverde drugs zijn niet echt, dus u hoeft niet bang te zijn na een dagje Utrecht echt op het Wolvenplein te belanden!

Inclusief
spelbegeleider
– teambuilding activiteiten
– materialen
– consumptie Hollandse bar (bier, fris, wijn)
– prijzen winnaars
– uw gewenste dag & tijdstip
– BTW

Prijs: € 25,00 p.p. (incl. btw)
Tijdsduur: 2,5 uur
Minimaal aantal personen: 12

 

Uitjes Utrecht Online Reserveren

Dagje Amsterdam: Spelprogramma's.