Domstad: Mobstad (vanaf 12 personen)

Uitje Utrecht Spelprogramma's

Domstad Mobstad Moordspel Smokkelspel

Bent u een brave burger of schuilt er diep van binnen een meedogenloze topcrimineel? De gelegenheid maakt de smokkelaar, zo zult u ondervinden tijdens het spannende spel; Domstad: Mobstad! Utrecht’s meest beruchte drugsbaron, Henk K. alias de Zwarte Cobra, heeft kans gezien door de mazen van de wet te glibberen. Hij is op zoek naar zijn oude bende en vast van plan zijn oude vertrouwde ‘wijkkie’ Bekijk uitje..

Ik Hou van Holland Quiz Utrecht

Uitje Utrecht Spelprogramma's, Vrijgezellen

Ik hou van Holland Quiz Utrecht

De leukste spel quiz is nu ook te boeken in Utrecht. Bekijk hier onze Ik Hou van Holland Quiz Utrecht! Wat weet u eigenlijk van ons kleine kikkerlandje? Tijdens de Ik hou van Holland Quiz speelt u de bekende rondes; zoals de uitbeeldronde, muziekronde en de bomronde. Hilarisch teambuilding programma onder leiding van onze altijd enthousiaste quizmasters! Ideaal om te boeken als bedrijfsuitje, Bekijk uitje..

CSI Utrecht (vanaf 12 personen)

Uitje Utrecht Spelprogramma's

CSi Utrecht

Kruip in de huid van een CSi-agent tijdens ons spelprogramma CSi Utrecht! Tijdens deze puzzeltocht gaan samenwerking en intelligentie hand in hand! Er is een moord gepleegd op een bekende Utrechtse vastgoedhandelaar en oude bekende van de politie. Er zijn aanknopingspunten, maar hulp is gewenst! Baan uzelf een weg tussen de 'baliekluivers' (Zo worden Utrechters ook wel spottend genoemd), de bruggen van de Oudegracht en kleine straatjes van de stad. Onze Bekijk uitje..

Hou van Holland Diner (vanaf 10 personen)

Uitje Utrecht Avondarrangementen, Spelprogramma's

Ik hou van Holland Dinerspel Quiz Utrecht

Onze enthousiaste presentator of presentatrice presenteert u vanavond het Hou van Holland Diner in Utrecht! Een ouderwets gezellige showquiz vol entertainment en een heerlijk 3 gangen diner uitsluitend voor uw groep! Dacht u alles te weten van ons Nederlanders? Bent u ook benieuwd hoeveel procent van de Nederlanders zijn onderbroek niet elke dag in de was gooit? Welke mensen wel 'ns een jointje opsteken? Bekijk uitje..

Moorddiner Utrecht (vanaf 10 personen)

Uitje Utrecht Avondarrangementen, Spelprogramma's, Vrijgezellen

Moordspel Utrecht Moord Diner Utrecht

      Moorddiner Utrecht? Moordspel Utrecht? Tijdens ons moorddiner in Utrecht gaat u vanavond genieten van een heerlijk drie gangen diner in één van onze restaurants in hartje Utrecht, aan die mooie Oude Gracht! Nietsvermoedend komt uw gezelschap dit warme restaurant binnen. Als iedereen een plekje heeft gevonden en aan een lekker drankje zit, zullen onze politie agenten (van het Hollands Politie Acteergilde) het pand betreden en uw gezelschap mededelen dat er Bekijk uitje..

Hou van Holland High Tea (vanaf 10 personen)

Uitje Utrecht Dagarrangementen, Spelprogramma's

High Tea Utrecht

Zin in een ouderwets gezellige middag? Dan hebben wij misschien wel wat u zoekt; Het Hou van Holland High Tea arrangement. Tijdens dit Hou van Holland High Tea Arrangement combineren wij lekker eten en drinken met een spannend spelprogramma. En juist door deze combinatie is dit spelprogramma uitermate geschikt als bedrijfsuitje, personeelsfeestje, vrijgezellenfeestje of Bekijk uitje..

PopQuiz Diner Utrecht (vanaf 12 personen)

Uitje Utrecht Avondarrangementen, Spelprogramma's

Groepsuitje Utrecht

Dit uitje in Utrecht gaat u zeker als muziek in de oren klinken: Welkom bij onze PopQuiz Diner! U wordt hartelijk ontvangen door onze spelhost die u vanavond zal gaan verrassen met een muzikaal feest der herkenning! Als iedereen er eens goed voor is gaan zitten, maken wij verschillende teams van uw gezelschap. Elk team krijgt een invulblad en mag hierbij eigen teamnaam verzinnen. Als de oren gespitst zijn, bijt onze spelhost de spits af! Het spel is opgebouwd uit drie verschillende Bekijk uitje..

Wie is de Mol Utrecht (vanaf 10 personen)

Uitje Utrecht Spelprogramma's

Wie is de Mol Utrecht

Wie is de Mol Utrecht? Tijdens deze spannende citygame komt u er achter dan niemand te vertrouwen is.. zelfs uzelf niet! We starten dit spelprogramma in hartje Utrecht waar onze enthousiaste begeleider speluitleg zal geven en elke deelnemer op een discrete wijze zal vertellen wat zijn of haar rol zal zijn in het spel. Na een flinke aanmoediging worden jullie de binnenstad van Utrecht ingestuurd om de meest uiteenlopende en grappige Bekijk uitje..

Zwerven langs de Werven (vanaf 10 personen)

Uitje Utrecht Spelprogramma's

Zwerven langs de Werven Utrecht

   Zwerven langs de werven? Deze speurtocht door het centrum van Utrecht is ideaal als bedrijfsuitje, groepsuitje, vrijgezellenfeestje of teambuilding! Bij aankomst worden er groepjes gemaakt en zal de begeleider het spelmateriaal - bestaande uit een plattegrond, tekstboekje en vragenlijst - overhandigen. Na een flinke aanmoediging worden jullie op pad gestuurd en moeten jullie de verborgen geheimen van Utrecht proberen te ontrafelen. Tijdens deze citygame Bekijk uitje..

Moord op de Werf (incl. lunch)

Uitje Utrecht Dagarrangementen, Spelprogramma's

High Tea Utrecht

   Bent u klaar voor ons schokkende & schuddebuikende uitje "Moord op de Werf" Moordlunch in Utrecht? Uw gezelschap was net lekker aan het high tea'en, en nu staat de politie plotseling voor hun neus! Verkeerd geparkeerd? Openstaande boetes? Nee het is veel erger! Er is zojuist een moord gepleegd op steenworp afstand van de tafel waaraan iedereen zit en er bevinden zich 3 verdachten onder uw gezelschap. Bekijk uitje..

Bike Battle Utrecht (vanaf 12 personen)

Uitje Utrecht Spelprogramma's

Fietspuzzeltocht Utrecht

Bent u op zoek naar een actieve teambuilding activiteit in hartje Utrecht? Dan is dit zeker iets wat u zoekt! Onze Bike Battle Utrecht is een spannend spelprogramma op de fiets. Bij aankomst wordt u ontvangen door onze spelbegeleider die u speluitleg zal geven en het materiaal zal overhandigen. Na deze uitleg vertrekt u in groepjes van maximaal 10 personen. Aan de hand van een plattegrond en het tekstboekje wordt u al Bekijk uitje..

Ludica Utrecht (vanaf 10 personen)

Uitje Utrecht Spelprogramma's, Vrijgezellen

Groepsuitje Utrecht

Bent u klaar voor de meest (te) gekke citygame in Utrecht? Bekijk hier dan Ludica crazy 88 Utrecht! Ludica start in het centrum van Utrecht. Onze begeleiders staan u al op te wachten en zullen uw groep in verschillende teams verdelen. Elk team gaat vervolgens op pad met attributen en een (film)camera. Onderweg is het de bedoeling om 10 verschillende - soms idote, maar vooral erg leuke - opdrachten te volbrengen en dit vast te leggen op een digitaal geheugenkaartje. De teams weten ... Bekijk uitje..

Scooter Rally Utrecht (vanaf 10 personen)

Uitje Utrecht Spelprogramma's

Effe niet zo veel zin om te trappen, dan is dit spelprogramma misschien wel iets voor u! Met z’n tweeën op een scooter rijdt u in teams door de Utrechtse binnenstad. Aan de hand van interessante, bijzondere en grappige vragen wordt u langs de bekende en minder bekende plekjes geleidt. En natuurlijk wordt er onderweg ook een pitstop gehouden voor een verkwikkende versnapering. Het team dat alle vragen goed Bekijk uitje..

Step Up! (vanaf 10 personen)

Uitje Utrecht Spelprogramma's

Step puzzeltocht Utrecht

U zoekt iets actiefs en wilt graag gezien worden? Tijdens dit spelprogramma draait alles om fun! Stap met uw team op de step en step door mooi Utrecht. Tijdens deze step puzzeltocht worden er verschillende groepjes gemaakt die het tegen elkaar zullen gaan opnemen. Elk team krijgt van de begeleider het spelmateriaal, instructie en een duwtje in de goede richting. Na de puzzeltour worden de antwoorden nagekeken en krijgt iedereen een lekker drankje uit de Hollandse bar. Bekijk uitje..