Hou van Holland High Tea (vanaf 10 personen)

Uitje Utrecht Dagarrangementen, Spelprogramma's

High Tea Utrecht

Zin in een ouderwets gezellige middag? Dan hebben wij misschien wel wat u zoekt; Het Hou van Holland High Tea arrangement. Tijdens dit Hou van Holland High Tea Arrangement combineren wij lekker eten en drinken met een spannend spelprogramma. En juist door deze combinatie is dit spelprogramma uitermate geschikt als bedrijfsuitje, personeelsfeestje, vrijgezellenfeestje of Bekijk uitje..

Moord op de Werf (incl. lunch)

Uitje Utrecht Dagarrangementen, Spelprogramma's

High Tea Utrecht

   Bent u klaar voor ons schokkende & schuddebuikende uitje "Moord op de Werf" Moordlunch in Utrecht? Uw gezelschap was net lekker aan het high tea'en, en nu staat de politie plotseling voor hun neus! Verkeerd geparkeerd? Openstaande boetes? Nee het is veel erger! Er is zojuist een moord gepleegd op steenworp afstand van de tafel waaraan iedereen zit en er bevinden zich 3 verdachten onder uw gezelschap. Bekijk uitje..

Borrelen, Bikken & Brullen (vanaf 20 personen)

Uitje Utrecht Dagarrangementen

Dagprogramma Utrecht

     De hit van dit moment.. Borrelen, Bikken en Brullen Utrecht! 14:00 Ludica De dag begint met een komisch spelprogramma waarin de meest gekke en ludieke opdrachten elkaar in hoog tempo opvolgen. Bij aankomst in hartje Utrecht staat de spelbegeleider jullie al op te wachten. Deze zal het spel uitleggen en teams formeren. Vervolgens wordt elk team met een door ons aangeleverde camera op pad gestuurd.  Bekijk uitje..

Comedy Borrel (vanaf 20 personen)

Uitje Utrecht Avondarrangementen, Dagarrangementen

comedy Utrecht

   Leuk, leuker leukst! Tijdens dit arrangement kunt u weer eens lekker ouderwets lachen! U wordt verwelkomt met een heerlijk welkomstdrankje. En met dit drankje in de hand kan iedereen even bijkomen van de alledaagse sleur. Vervolgens zullen onze comedians het podium betreden en u trakteren op een show om nooit te vergeten. Met hun grappen, oneliners en strakke improvisaties weten ze u tot het laatste Bekijk uitje..

Comedy Lunch (vanaf 30 personen)

Uitje Utrecht Dagarrangementen

Comedian Huren Utrecht

    Zin om een middagje kostelijk te lachen? Dan is dit hilarische dagprogramma wellicht iets voor u! Het arrangement begint al goed met een overheerlijke lunch in hartje Utrecht. Na deze lunch zullen de gasten prettig worden opgeschrikt door een of meer van onze van tv bekende comedians die het pand zullen betreden. Deze comedians zullen aan de hand van grappige verhalen, snedige oneliners, en hilarische Bekijk uitje..